Підтримати нас

Сили оборони півдня знищили 4 багі російських військ

07 жовтня 2024 09:56
77
Поширити:
Фото: Генштаб ЗСУ

Сили оборони півдня упродовж 6 вересня ліквідували 68 військових РФ і 4 багі.

Про це йдеться на сторінці Сил оборони.

Також за їхньою інформацією, окупаційні війська втратили 8 одиниць автобронетехніки, 8 гаубиць, 1 міномет, 9 мотоциклів, 3 БпЛА, 1 квадроцикл, 2 човни та 28 БпЛА типу "Shahed-136”.

Окрім цього, українські війська завдали удару по 9 бліндажах, місцях зберігання паливно-мастильних матеріалів, 2 місцях зльоту БпЛА та 2 місцях зберігання боєприпасів, йдеться в повідомленні.

  • В ефірі “Вгору” співзасновник Deep State повідомив, що  на лівобережжі Херсонщини російські війська перебувають у позиції оборони. Але навіть попри перекидання РФ своїх військових на інші напрямки там залишається достатньо велике угрупування. 
  • За даними аналітиків ISW, тривають бої на островах у дельті Дніпра. Зокрема, на островах Білогрудий, Козацький та Мілкий.
  • Речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій розповів, що на Херсонському напрямку спостерігається ескалація бойових дій. Російські військові штурмують острови, зокрема в гирлі Дніпра, вздовж Лівобережжя Херсонщини, де підрозділи ЗСУ продовжують утримувати плацдарми.



Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів