Підтримати нас

Російські військові тричі штурмували позиції ЗСУ на Придніпровському напрямку

27 жовтня 2024 19:54
201
Поширити:
Фото: Генштаб ЗСУ

Станом на 27 жовтня 16:00 російські війська тричі штурмували позиції ЗСУ на Придніпровському напрямку. Загалом відбулося 84 боєзіткнення.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Покровському напрямку відбулося 15 боєзіткнень, на Лиманському – 9, на Куп'янському – 13, на Харківському – 2, на Краматорському – 2, на Торецькому – 4.

За даними Інституту вивчення війни, 25 і 26 жовтня російські війська продовжували атакувати лівобережжя Херсонщини. 

Як інформують Сили оборони півдня, упродовж 26 жовтня на Херсонському напрямку зафіксували 5 штурмів російських військ.

  • В ефірі “Вгору” співзасновник Deep State повідомив, що  на лівобережжі Херсонщини російські війська перебувають у позиції оборони. Але навіть попри перекидання РФ своїх військових на інші напрямки там залишається достатньо велике угрупування. 
  • За даними аналітиків ISW, тривають бої на островах у дельті Дніпра. Зокрема, на островах Білогрудий, Козацький та Мілкий.
  • Речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій розповів, що на Херсонському напрямку спостерігається ескалація бойових дій. Російські військові штурмують острови, зокрема в гирлі Дніпра, вздовж Лівобережжя Херсонщини, де підрозділи ЗСУ продовжують утримувати плацдарми.
  • Підрозділи Сил Оборони України продовжують утримувати плацдарми на лівобережжі Херсонщини. Періодично вони займають там близько 7 локацій.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів