Підтримати нас

Виставка Музею воєнного дитинства “Вийти з тіні” пройде у Києві

28 травня 2024 07:50
254
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

З 30 травня по 28 липня у Києві в Національному музеї Тараса Шевченка (бульвар Тараса Шевченка, 12) проходитиме виставка Музею воєнного дитинства “Вийти з тіні”.

Про це повідомляють на сайті музею.

Виставка розповість про досвід дітей під час війни в Україні з 2014 року і до сьогодні, а також людей, чиє дитинство проходило в часи Другої світової війни. 

“Історії дітей та особисті речі, які вони передали в архів музею, розкажуть про їхнє щоденне життя під час війни – спілкування в сім’ї та з друзями, хобі та вміння, навчання, житлові умови, переміщення всередині країни або за кордон, спогади про рідне місто”, пишуть організатори виставки.

Графік роботи Національного музею Тараса Шевченка – ср-нд: 10:00-18:00.
Відвідування виставки безплатне.

  • До 2 червня щодня, окрім понеділка, з 11:00 до 19:00 у Києві в Українському домі можна відвідати виставку “Небачена Сила”, на якій представлені сучасні рухи ненасильницького опору українців на окупованих територіях у різних формах мистецтва.
  • В будівлі Херсонського державного університету, що розташована в Івано-Франківську, відкрили виставку листівок “Херсон звідусіль: в тиші я чую відлуння дому”.
  • 18 травня у Києві запрацював відреставрований вітряк родом з Херсонської області. Його створили у кінці 19 – на початку 20 століття в селі Олександрівка.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів