Підтримати нас

На лівобережжі Херсонщини представники незаконних виборчкомів ходили з озброєними силовиками

Вгору
17 березня 2024 12:24
226
Поширити:

У Каховській громаді на лівобережжі Херсонщини представники незаконних виборчкомів ходили з озброєними силовиками. Місцеві жителі намагалися не впускати до будинків.

Про це Медіаплатформі “Вгору” повідомили читачі.

"Посеред вулиці я зустрів представника виборчої комісії з урною для голосування. Разом із ним було двоє озброєних російських військових. Я відмовився голосувати. Чоловік прийняв мою відповідь. Я запитав чому він з військовими. "Для захисту", – відповів чоловік. Я тоді ще подумав, що цікаво від чого військові його будуть захищати?", – розповів читач.

  • Росія встановила на окупованих територіях України воєнний стан і попри це проводить нелегітимні вибори президента РФ. З 27 по 29 лютого голосував один округ, а з 1 по 3 березня – інший. Дострокове голосування на окупованих територіях триватиме до 17 березня.
  • В ефірі “Вгору” Юрій Соболевський повідомив, що вибори президента РФ не мають юридичної сили. Вони несуть небезпеку для людей, які залишаються на лівобережжі Херсонщини.
  • Речник Держдепартаменту США, Генеральний секретар ООН, очільники з двадцяти країн комітетів закордонних справ засудили проведення виборів президента РФ на окупованих територіях України. 
  • Британська розвідка зазначала, що імовірно, що окупаційна влада на окупованих територіях заявить про високу явку виборців із переважною підтримкою Путіна.
  • У коментарі “Вгору” Олександр Толоконніков розповів, що в Каховській громаді Херсонської області на нелегітимні дострокові вибори президента РФ прийшло проголосувати менше ніж 10% відсотків людей.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів