Підтримати нас

Депутату облради повідомлено про підозру

Vgoru
Автор статті
26 травня 2022 06:50
1,400
Поширити:

Керівником Київської міської прокуратури заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності депутату Херсонської обласної ради. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора України.

"За даними слідства, підозрюваний після вторгнення збройних сил РФ на територію України погодився на співпрацю з представниками держави-агресора. Депутат виступив з ініціативою початку митного оформлення товарів на Херсонській митниці, а також надав згоду на зайняття посади голови так званої «Херсонської митниці» при окупаційній владі РФ", - йдеться у повідомленні.

Також прокуратура повідомляє, що депутат звернувся до працівників Херсонської митниці Держмитслужби України, які перебували на території м. Херсон та Херсонської області, з пропозицією продовжити роботу під його керівництвом. Наразі триває досудове слідство.

Ім'я підозрюваного не називають, але судячи з фото це, скоріш за все, депутат Херсонської обласної ради від партії "Наш край" Віталій Булюк, якого окупаційна влада "призначила" одним з "заступників" голови облдержадміністрації Володимира Сальдо.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ