Підтримати нас

Одним із заступників окупаційного "очільника" Херсонщини став відомий депутат облради

Vgoru
Автор статті
19 травня 2022 16:38
1,761
Поширити:

Депутата Херсонської обласної ради Віталія Булюка окупаційна влада "призначила" одним з "заступників" голови облдержадміністрації Володимира Сальдо.

Про це повідомило Суспільне з посиланням на майданчики окупантів.

Хто такий Віталій Булюк

Віталій Вікторович Булюк народився 21 грудня 1969 року у селі Гладківка Херсонської області. 1990 року - закінчив Донецьке вище військово-політичне училище інженерних військ та військ зв'язку, за фахом - вчитель історії та суспільствознавства. 1995 р. — закінчив Київський державний економічний університет, де здобув кваліфікацію економіста.

1996 р. - працював інспектором митного посту "Скадовськ", у 2003 р. - очолив його.

Також 2003 року Віталія Булюка призначили заступником начальника Херсонської митниці. 2008 року, перебуваючи на посаді начальника Херсонської митниці, Віталій Булюк закінчив Таврійський національний університет, здобувши фах юриста спеціаліста.

Посаду очільника Херсонської митниці Віталій Булюк обіймав до 2015 року з перервою у 2012 році, коли встиг попрацювати заступником начальника Департаменту розвитку митної інфраструктури та виконувачем обов'язків начальника Хмельницької митниці.

У 2011 році – закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, спеціальність – державне управління, кваліфікація – магістр державного управління.

У 2014 році, після перемоги Революції Гідності, Віталій Булюк був люстрований, але у 2021 році він виграв суд та отримав право відновитися на посаді, хоча не зробив цього.

У 2015 році був обраний депутатом Херсонської обласної ради від партії "Наш край". У 2020 році знову обрався депутатом облради від цієї партії.

11 травня 2022 року Булюку заочно повідомили про підозру в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ