Підтримати нас

З початку року жителі Херсонщини отримали понад 400 мільйонів гривень допомоги

16 червня 2024 12:40
170
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

З початку 2024 року жителі Херсонщини отримали майже 495 мільйонів гривень допомоги з державних коштів. 

Про це повідомив на брифінгу заступник начальника Херсонської ОВА Ярослав Шанько.

Він зазначив, що таку допомогу спрямували на забезпечення дітей-сиріт, малозабезпечених родин, сімей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, людей з інвалідністю.

Також майже 4 тисячі 200 жителів області отримали 26 мільйонів гривень з обласного бюджету. Серед них – родини загиблих військових, люди, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, сім’ї постраждалих та загиблих через обстріли військовими РФ. 

111 тисяч гривень виплатили людям, які постраждали від вибухонебезпечних предметів. 12 жителів отримали одноразову компенсацію, 22 – щорічну допомогу на оздоровлення. 

  • Станом на 3 червня 2024 року в Нововоронцовській громаді на Херсонщині в межах програми “єВідновлення” подали 859 заяв на компенсацію пошкодженого або зруйнованого житла.
  • В рамках міської комплексної програми "Соціальний захист" у 2024 році адресну грошову допомогу отримали близько 160 жителів Херсонської міської територіальної громади на загальну суму понад 4 мільйони 500 тисяч гривень. Вона – одноразова та видається жителям, які постраждали від російської агресії.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів