Підтримати нас

Військові РФ викрали жителя Каховки на лівобережжі Херсонщини

01 травня 2024 14:46
381
Поширити:
Геннадій Рашевський. Фото: Каховська МВА

1 травня 2024 року міська військова адміністрація повідомила, що 28 квітня російські військові в окупованій Каховці на Херсонщині з власного будинку викрали 51-річного Геннадія Рашевського.

Про це йдеться на сторінці Каховської міської військової адміністрації.

Наразі місцеперебування Геннадія невідомо, йдеться в повідомленні.

За інформацією адміністрації, окупаційні війська вже вдруге незаконно забирають чоловіка. Перший раз вони тримали його декілька днів у підвалі. Окрім цього, російські військові проводили обшуки в будинку Геннадія.

  • 15 квітня російські військові з власного будинку в окупованій Каховці Херсонської області викрали 63-річного Віталія Бадризлова, директора Каховського геріатричного пансіонату, та ще двох місцевих жителів, імена яких поки невідомі.
  • 15 березня 2024 року березні в окупованій Каховці на лівобережжі Херсонщини російські військові викрали 39-річного місцевого жителя Олександра Герчаковського.
  • Раніше стало відомо, що 22 березня 2024 року російські військові орієнтовно о 15:00-16:00 годині викрали з дому 43-річного Олексія Грінька мешканця селища Любимівка Каховського району Херсонської області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів