Підтримати нас

В окупованій Каховці на Херсонщині викрали чоловіка

Вгору
Автор статті
15 березня 2024 17:27
349
Поширити:
Олександр Герчаковський. Фото: Каховська МВА

В окупованій Каховці на лівобережжі Херсонщини російські військові викрали 39-річного місцевого жителя Олександра Герчаковського.

Про це повідомила Каховська МВА.

За їхніми даними, це сталося 14 березня близько 19:00. Військові РФ у балаклавах вдерлися до будинку Олександра, скрутили руки, побили та вивезли в невідомому напрямку.

“На сьогодні місцеперебування Олександра Герчаковського невідоме. 
Якщо хтось володіє будь-якою інформацією просимо повідомити в месенджері на сторінку громади”, – пишуть в адміністрації.

Посилання на чат-бот Каховської МВА.

  • У листопаді 2023 року в окупованому селищі Горностаївка Херсонської області відбулися масові затримання чоловіків. Затримали щонайменше 7 мирних громадян – двох молодиків відпустили через кілька днів, один помер після допиту, а щонайменше троє безслідно зникли.
  • Понад три місяці російські окупанти незаконно утримують у полоні 22-річного Рустама Чижика, жителя селища Горностаївка Каховського району Херсонської області. 
  • Убитого чоловіка серед затриманих звали Руслан Руснак. Центр журналістських розслідувань раніше повідомляв, що 20 листопада 2023 року військові РФ незаконно позбавили його волі, а за тиждень рідні дізналися, що його вбили.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ