Підтримати нас

На Херсонщині військові РФ викрали директора геріатричного пансіонату та ще двох людей

Автор статті
19 квітня 2024 16:48
309
Поширити:
Фото: ЦЖР

Ввечері 15 квітня російські військові з власного будинку в окупованій Каховці Херсонської області викрали 63-річного Віталія Бадризлова, директора Каховського геріатричного пансіонату, та ще двох місцевих жителів, імена яких поки невідомі.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Як повідомляють джерела ЦЖР, Віталія Бадризлова викрали близько 20 години вечора. Російські військові вдерлися до його будинку та влаштували обшук. Згодом вони вивезли Віталія в невідомому напрямку.

Наразі невідомо де він перебуває.

Віталій Бадризлов – законний директор комунального закладу “Каховський геріатричний пансіонат” Херсонської обласної ради.

Також відомо, що того ж дня військові РФ викрали в Каховці ще двох місцевих жителів. Однак їхні імена та обставини цього злочину невідомі.

  • Також 15 березня 2024 року березні в окупованій Каховці на лівобережжі Херсонщини російські військові викрали 39-річного місцевого жителя Олександра Герчаковського.
  • Раніше стало відомо, що 22 березня 2024 року російські військові орієнтовно о 15:00-16:00 годині викрали з дому 43-річного Олексія Грінька мешканця селища Любимівка Каховського району Херсонської області.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ