Підтримати нас

У ЗСУ відкрили Школу протитанкової артилерії

06 квітня 2020 16:00
398
Поширити:

Школа протитанкової артилерії розпочала свою роботу на базі 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ Збройних Сил України з 31 березня 2020 року.

Школу було сформовано на базі Школи підготовки фахівців протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) – відтепер вона готуватиме курсантів для застосування всіх зразків протитанкового озброєння, якими оснащене вітчизняне військо, повідомляє пресслужба НАСВ.

Для підготовки у школі є всі необхідні зразки озброєння та військової техніки, а головне – сучасні інтерактивні тренажерні комплекси та висококваліфіковані досвідчені інструктори. Перші 20 курсантів уже розпочали на її базі фахову підготовку. Вишкіл кожного набору триватиме місяць та передбачатиме як надання теоретичних знань, так і практичних навичок, зокрема виконання бойових стрільб з озброєння, яке вони вивчатимуть.

Як зазначив виконувач обов’язків начальника школи майор Микола Ханас, за результатами навчання курсанти отримуватимуть сертифікати першого кваліфікаційного рівня, що дозволятиме їм не лише професійно виконувати свої обов’язки, а й буде підставою для отримання ними відповідних грошових надбавок.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ