Підтримати нас

У Херсоні заходи для дітей проводять у безпечних місцях, – Наталя Шатілова

Автор статті
17 квітня 2024 21:59
199
Поширити:
Фото Олександра Корнякова

У Херсоні для дітей проводять заходи в безпечних місцях. Це роблять для того, щоб психологічно та емоціонально підтримати родини, які перебувають в місті. 

Про це в ефірі Медіаплатформи “Вгору” повідомила в.о. голови Дніпровської районної в місті Херсоні організації Товариства Червоного Хреста України Наталя Шатілова.

Вона додала, що наразі волонтери готують дитячу академію безпеки, де планують навчати дітей першої допомоги, правилам мінної безпеки та дорожнього руху.

“Для цього ми будемо спілкуватися і взаємодіяти з патрульною, ювенальною поліцією та ДСНС”, – сказала Шатілова.

Також вона зазначила, що Херсонська обласна організація Червоного Хреста України допомагає родинам. Тому майже постійно можуть надати дитяче харчування, підгузки та одяг.

Окрім цього, створили майстер-клас для батьків, опікунів, як надати першу допомогу дітям.

  • В ефірі Медіаплатформи “Вгору” Наталя Шатілова розповіла, що попри часті обстріли міста, усе більше людей повертається до Херсона цілими родинами. Однією з основних причин є скорочення програм підтримки та виплат ВПО.
  • У безпечних локаціях Освітнього тренінгового центру “СВОЄ” щосуботи проводяться зустрічі родин, які виховують дітей з аутизмом. 
  • Також “Кіновідеопрокат” провів 35 показів у 17 населених пунктах Херсонщини. Переважна більшість глядачів – діти.
  • Раніше в прифронтовому Херсоні благодійники організували родинне святкування Масниці. У програмі були творчий майстер-клас, розваги з аніматорами, традиційні ігри, сюрпризи, подарунки від волонтерів та благодійників. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ