Підтримати нас

ЗСУ знищили ворожу переправу через Дніпро в районі села Львово: ситуація на півдні

Vgoru
30 серпня 2022 06:46
802
Поширити:

Наші військові продовжують нищити загарбників на півдні. Минулої ночі зруйнували переправу через Дніпро біля с. Львово Бериславського району.

Про це повідомляє Оперативне командування “Південь” на сторінці у фейсбуці. 

Також артилерійські підрозділи ЗСУ знешкодили 13 пунктів управління росіян у Херсонському, Бериславському, Каховському районах. Авіацією завдали 6 ударів по системах ППО ворога.

У відповідь на атаки української армії, ворожа авіація 5 разів намагалася штурмувати наші позиції та без успіху. 

Окупанти обстрілювали Нікопольський та Криворізький райони. У Червоногригорівській громаді пошкоджено понад 10 будинків, храм, підприємство, лінії електропередач та газони. У Зеленодольській обійшлося без жертв та руйнацій.  

Минулої доби ворог здійснив масований обстріл Миколаєва ракетами С-300, що призвело до значних руйнувань приватного сектору та транспортної інфраструктури. Постраждали 24 особи, 2 загинуло. Ракетний обстріл Баштанського району призвів до пошкодження багатоквартирних будинків, об’єктів транспортної інфраструктури.

У боях, військові рф втратили 6 одиниць броньованої техніки та 3 склади боєприпасів у районі Берислава, Високопілля та Антонівки. З особового складу ворога виведено 82 людини та знищено 30 одиниць техніки (зенітно-ракетна система С-300, 2 танки Т-72, 11 гаубиць “Мста-Б”, 3 реактивні системи залпового вогню “Град” та “Ураган”, важку вогнеметну систему “Сонцепьок”, самохідну артилерійську установку “Гіацинт-С”, самохідну артилерійсько-мінометну установку “Нона-С” та 120 мм мобільний міномет, самохідні гаубиці “Акація” та “Мста-С”, протитанкову керовану ракету. 

Нагадаємо, що окупанти зазнають втрат та втікають із Херсонщини. Так, 109 полк ДНР відійшов зі своїх позицій на Херсонщині.

 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів