Підтримати нас

У Києві відбудеться Форум внутрішньо переміщенних осіб "Разом до результату"

Автор статті
08 жовтня 2018 07:06
819
Поширити:

Під час Форуму внутрішньо переміщених осіб «Разом до результату» будуть обговорені найболючіші проблеми, з якими стикаються особи, постраждалі від конфлікту, в тому числі і внутрішньо переміщені, а також приймаючі громади. 

До участі у Форумі запрошуються внутрішньо переміщені особи, представники організацій ВПО та організацій, які опікуються правами ВПО, представники місцевого самоврядування приймаючих громад, а також народні депутати України, члени Уряду України. Про це повідомляють організатори форуму на сторінці заходу у фейсбуці.

Запрошені громадські організації проведуть ряд консультацій та майстер-класів з найактуальніших питань захисту і забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб. 

Метою Форуму є напрацювання спільних рішень, які можуть бути втілені в законодавчих ініціативах, рішеннях Уряду, вплинуть на громадську думку.

Форум організований Український інститут з прав людини та експертами Українська Гельсінська спілка з прав людини - УГСПЛ в рамках проекту Адвокації законодавчих ініціатив, спрямованих на захист прав внутрішньо переміщених осіб в Україні, за за підтримки Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) UNCHR.

Для участі у Форумі внутрішньо переміщених осіб "Разом до результату" просимо до 15 жовтня перейти за посиланням.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ