Підтримати нас

Професійна перепідготовка в Польщі для бійців АТО та членів сімей загиблих

Автор статті
30 червня 2016 05:22
641
Поширити:

Побратими. За сприянням Всеукраїнської громадської організації «Товариство українських офіцерів» спільно зі «Спілкою офіцерів резерву Польщі» а також «Польсько-українською господарчою палатою», «Польською торговою палатою» є можливість для бійців АТО та членів сімей загиблих пройти безкоштовну професійну перепідготовку в Польщі.

Для реалізації цієї програми необхідно набрати групу до 50 чоловік. На разі є тільки 11. Всіх кого це може зацікавити прохання звертатись да нашої чарівної Ткачук Ірини за телефоном 044 565 15 08. Понеділок, середа, пятниця. Тут публікую лист з більш детальною інформацією про програму.

Голові Волинської обласної ради п. Палиці І.П.

Волинський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Товариство українських офіцерів» спільно зі «Спілкою офіцерів резерву Польщі» а також «Польсько-українською господарчою палатою», «Польською торговою палатою» пропонує програму безкоштовної професійної перепідготовки учасників, ветеранів АТО та членів сімей загиблих військовослужбовців.

Зміст програми: громадянин України котрий приймав або приймає участь в антитерористичній операції на сході України і отримав відповідне посвідчення учасника бойових дій має можливість при наявності досвіду роботи не менше 3 х років за спеціальностями: муляри, арматурники, бетонники, теслярі та інші, пройти перенавчання на протязі 6 місяців на території Польщі. По закінченню навчання здаються іспити і отримується кваліфікаційне посвідчення європейського зразка. За бажанням учасників програми передбачається легальне працевлаштування в країнах Європейського союзу. Під час навчання гарантується забезпечення житлом за рахунок польської сторони. Сподіваємось на порозуміння та Вашу допомогу в реалізації цієї програми.

З повагою, Голова Волинського обласного осередку Геннадій Тарасюк

Vladimir Sivachenko

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ