Підтримати нас

Про "покази" Медведчука і про "зраду" Порошенка

Автор статті
24 травня 2022 12:50
2,129
Поширити:
Сьогодні моя стрічка переповнена повідомленнями про "покази" Мєдвєдчука про "зраду" Порошенка.  Що я думаю з цього приводу.
1. У Херсоні в перші тижні окупації озброєнні окупанти їздили за конкретними адресами колишніх та діючих співробітників СБУ та хапали тих, хто знаходився в тих квартирах.
Містяни іноді бачили, як виводили в наручниках навіть жінок, яких брали в заручники.
Окупанти знали, куди їм треба приїхати. У них були всі необхідні адреси.
Зрозуміло, що інформація про місце проживання співробітників та їхніх родичів є конфіденційною. Але окупанти знали цю інформацію. Це - зрада.
 
2. Окупанти регулярно показують схрони із зброєю, яку залишили наші спецслужби в області. Тобто, вони знали інформацію, де наші спецслужби розміщали таємні склади із зброєю. Це - зрада.
 
3. Арешти бійців тероборони за їхніми особистими адресами - це факти щонайменше службової недбалості працівників СБУ, які не змогли попередити витік цієї чутливої інформації або її недбале зберігання. І ціна цьому - життя наших патріотів. Це - зрада.
 
Ми не бачимо жодних публічних оцінок цим фактам. Ми не бачимо арештів зрадників із СБУ та розслідування зради в цьому органі.
Фактично, СБУ сьогодні себе дискредитувало. І потребує серйозного оновлення.
 
Замість цього ми бачимо, як СБУ публікує відео, на якому російський агент Мєдвєдчук зачитує звинувачення проти одного з лідерів парламентської опозиції пана Порошенка. СБУ разом із російським агентом намагаються дестабілізувати політичну ситуацію досить сумнівними заявами.
Оприлюднення цих свідчень відбуваються поза судовим розслідуванням, без дотримання базових принципів справедливого судочинства та верховенства права. І все це дуже схоже на велику зраду України.
 
Працівники СБУ, які себе дискредитували, намагаються публікаціями сумнівних відео знизити здатність нашого суспільства протистояти військовій агресії. Провокують військову та політичну поразку нашої країни.
 
Щоб хотів би я?
Оголошення об'єктивного розслідування очевидної зради в СБУ. Арештів винних співробітників, які допустили зраду та затримання та тортури своїх співробітників на тимчасово окупованих територіях.
 
Хочу наголосити, що наші співробітники СБУ не лише не захистили безпеку держави, а й здали своїх співробітників. І зараз через політичні переслідування продовжують об'єктивно працювати проти безпеки держави, політично розколюючи суспільство ангажованими нібито "свідченнями" з боку ворога української держави.
 
Пане Зеленський, зупиніться. Вибори будуть лише після війни, яку треба ще виграти та звільнити тимчасово окуповані території України.

Дементій Білий
 
 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ