Підтримати нас

Зник окупаційний голова Великої Лепетихи Вадим Сайдулаєв

Vgoru
Автор статті
06 липня 2023 08:19
1,567
Поширити:

У тимчасово окупованому селищі Велика Лепетиха на початку червня зник окупаційний “голова” Вадим Сайдулаєв. Замість нього окупанти призначили росіянина Ілью Каширіна, який працював у Краснодарі під керівництвом Андрєя Алєксєєнка, нинішнього глави окупаційного «уряду» Херсонщини.

Про це повідомили в Центрі журналістських розслідувань.

За словами місцевих жителів у Сайдулаєва в Криму померла дружина.

“Він узяв печатку окупаційної адміністрації Великої Лепетихи й поїхав до рідних, які залишались на півострові. Більше про нього нічого не чули. Ані в Херсонській області, ані в Криму його відтоді ніхто не бачив», – написали ЦЖР, посилаючись на мешканців громади.

Також, як ідеться в дописі, його роботу критикували окупаційні Телеграм-канали та звинувачували в провальній роботі захоплених шкіл на території селища.

Вадим Сайдулаєв

У російському державному реєстрі юридичних осіб 27 червня з’явився запис про призначення Іллі Каширіна в. о. голови окупаційної «Великолепетихской военно-гражданской администрации». 

“Ілля Каширін виявився колишнім заступником голови адміністрації Західного внутрішньоміського округу Краснодара, де працював під керівництвом Андрєя Алєксєєнка, нинішнього глави окупаційного уряду Херсонщини. Останнім часом він працював заступником голови Ради секретарів первинних відділень партії «Єдина Росія» в Західному внутрішньоміському окрузі Краснодара”, – зазначають ЦЖР.

Ілля Каширін

Жителька Козацького на Херсонщині підозрюється в колабораціонізмі за організацію псевдореферендум

Нагадуємо, що місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні не потрапила на лівий берег Дніпра після підтоплень від підриву Каховської ГЕС.

ЗСУ пошкодили мости через Сиваш поблизу Чонгару на Херсонщині за допомогою крилатих ракет Storm Shadow класу “повітря-земля”. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ