Підтримати нас

Затримали жителя Херсона, який працював в окупаційній адміністрації. Він частково визнав свою вину

24 жовтня 2024 18:45
221
Поширити:
Фото: Pexels

Затримала 60-річного жителя Херсона, який працював в окупаційній військово-цивільній адміністрації Херсонщини. Чоловіка підозрюють в колабораціонізмі. Також йому обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Про це йдеться на сторінці Центрального районного суду Миколаєва.

Зазначається, що чоловік частково визнав свою провину. Він пояснив, що не працював на окупаційну адміністрацію, а виключно консультував по роботі з документами. Також попросив застосувати запобіжний захід у виді домашнього арешту.

За даними слідства, підозрюваний обійняв посаду заступника голови в незаконно створеному органі влади. На цій посаді він переоформлював і готував нормативні акти згідно з законодавством РФ. Під час роботи в окупаційні адміністрації, підозрюваний використовував псевдонім.

  • Правоохоронці підозрюють у колабораціонізмі 45-річного жителя Херсона, який у вересні 2022 року допомагав організувати та проводити незаконний референдум в Антонівці Херсонської області.
  • Національна поліція України оголосила про підозру в колабораціонізмі уродженці Генічеська 60-річній Олені Філіпчук. Їй інкримінують доб

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів