Підтримати нас

Запорізькі чиновники присвоїли 12 млн грн, призначені для переселенців

13 квітня 2017 13:10
227
Поширити:

 Чиновниці оформляли документи для отримання пенсій і компенсацій на оплату житла для осіб, які проживають на непідконтрольних Україні територіях

Запорізькі чиновники привласнювали бюджетні кошти, призначені для людей, які втекли від війни. Кошти вивозили на непідконтрольні Києву території.

Виплати для переселенців привласнювали працівниці Управління праці та соцзахисту одного з районів Запоріжжя та банківські службовці. Чиновниці оформляли документи для отримання пенсій і компенсацій на оплату житла для осіб, які проживають на непідконтрольних територіях. У банку відкривали рахунки і з них знімали мільйони.

У грудні минулого року співробітники СБУ затримали двох кур'єрів. Перевозили сто тисяч гривень через лінію розмежування. Тепер затримали організаторів злочинної схеми – це троє службовців районного управління соцзахисту. Чиновниці отримали в цілому більше 12-ти мільйонів гривень бюджетних коштів. В самому управлінні подію не коментують.

Відносно підозрюваних розпочато кримінальне провадження за чотирма статтями, в тому числі і створення терористичної організації. Чиновницям загрожує 15 років за ґратами, зараз підозрювані – під домашнім арештом.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ