Підтримати нас

Військові будівельники завершать зведення 29 об’єктів до кінця року

06 листопада 2019 14:32
473
Поширити:

Державна спеціальна служба транспорту (ДССТ) до кінця 2019-го року завершить будівництво 29-ти об’єктів для потреб Збройних Сил України.

Про це повідомляє Український мілітарний портал з посиланням на інтерв’ю Командувача ДССТ генерал-лейтенанта Миколи Малькова 

З цих об’єктів вже побудовано 8 казарм поліпшеного планування для військовослужбовців контрактної служби ЗСУ.

З 8 казарм поліпшеного планування 6 вже заселені та використовуються за призначенням, а ще два для військовослужбовців 17-ї танкової бригади незабаром буде завершено.

Серед завершених будівництв – дві казарми поліпшеного планування у селищі Кайдаки для окремому полку зв’язку та радіотехнічного забезпечення та у Конотопі для 58-ї бригади.

Один з наймасштабніших об’єктів котрі завершує зведення цього року ДССТ – 13-те військове містечко в Мукачеві для гірських піхотинців з 128-ї бригади.

До кінця поточного року планується введення в експлуатацію військового містечка, який передбачатиме розміщення 2 батальйонів бригади.

Також в районі проведення Операції Об’єднаних Сил будується модульний табір для танкістів на 250 осіб.

Він включає спальні приміщення, зброярні, бані, їдальня, медпункт, інші приміщення для нормального функціювання частини поза межами пункту постійної дислокації.

Окрім завершення цих об’єктів, військовослужбовцями Державної спеціальної служби транспорту здійснюється будівництво низки інших об’єктів, що будуть завершені у 2020-у році. Серед найбільших – стаціонарний бригадний табір на 239-у загальновійськовому полігоні, що у Черкаському на Дніпропетровщині.

Передача виконання завершення будівництва цього об’єкту до ДССТ відбулась у травні 2019-го року через недобросовісних будівельників, котрі порушили умови договору з Міністерством оборони України.

Роботи проводять військовослужбовці 26-ї окремої залізничної бригади Державної спеціальної служби транспорту Міноборони України.

Загалом у таборі заплановано будівництво:

  • 5 казарм на 480 осіб кожна
  • казарму для жінок
  • штабу
  • клубу
  • спортивно-оздоровчого комплексу
  • їдальні

Загалом у цьому бригадному таборі зможуть розміщуватися 2400 військовослужбовців.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів