Підтримати нас

Увага, грантова допомога переселенцям до 2500 евро!

Автор статті
07 червня 2018 03:33
740
Поширити:

Безповоротня допомога на закупівлю обладнання для розвитку бізнесу переселенцям на Херсонщині.

Запрошуються зареєстровані діючі підприємці а власники товариств із обмеженою відповідальністю, зареєстрованих не пізніше 1 року на день подачі заявки з числа внутрішньо переміщених осіб віком 18-60 років на участь у проекті «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні», який здійснюється в Україні Міжнародною Організацією з Міграції (МОМ) за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини через німецький Банк Розвитку KfW. Виконавчим партнером у Херсонській області є ГО «Вектор розвитку».

Для учасників, відібраних на конкурсній основі, проектом передбачено обов”язкова участь у  дводенному тренінгу  із мікропідприємництва. Після успішного проходження тренінгу, кожному учаснику буде надано експертну допомогу із написанням бізнес-плану.  У разі успішного захисту бізнес-плану перед комісією МОМ, учасники отримають гранти на розширення власної справи до €2,500.

Гранти не видаються готівкою, а полягають у закупівлі обладнання, інструментів, меблів тощо. У рамках проекту не фінансується оренда приміщень чи обладнання; купівля вживаного обладнання чи транспортних засобів; послуги (юридичні, зі створення реклами, інтернет-сайтів тощо); купівля тварин чи саджанців.

Для того, щоб долучитися до проекту, зверніться до представника ГО ХОТЦ «Вектор розвитку»:  

Тел. +38(050)707 46 84, +38(068)203 01 92 Ольга Авраменко

 +38(066)208 44 93 Інна Сергєєва

е-mail: khersonvektorrozvytku@gmail.com

https://www.facebook.com/vektorrozvutky

Відбір на участь у проекті відбувається на конкурсній основі з дотриманням рівності можливостей.

Більш детальна інформація про основні етапи проекту та вимоги, які висуваються до його учасників, опублікована на сайті Представництва МОМ в Україні: http://bit.ly/2l0aUGq.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ