Підтримати нас

Унаслідок обстрілів у Херсоні пошкоджені теплотраси

Вгору
Автор статті
14 лютого 2024 10:49
238
Поширити:

Вночі російські військові обстріляли Херсон. Унаслідок цього були пошкоджені теплотраси на двох котельнях МКП “Херсонтеплоенерго”. Роботу однієї котельні вже відновили.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Наразі без тепла 15 багатоквартирних будинків у Корабельному та Центральному районах. Тривають ремонтні роботи на другій котельні, йдеться в повідомленні. 

Також за інформацією "Херсонобленерго", з 09:00 до 14:00 проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи в Корабельному районі. У зв’язку із цим не працюватимуть дві котельні в Шуменському мікрорайоні.

  • У листопаді журналістка “Вгору” дізнавалася, що проти централізованого  теплопостачання на Острові висловилися декілька голів ОСББ. Адже виїхали багато людей, є ризики затоплення квартир, бо труби в будинках старі й не експлуатувалися деякий час. Також бракує сантехніків.
  • У грудні стало відомо, що в одному з п’ятиповерхових будинків під час перевірки системи опалення все ж сталася аварія. Було затоплено кілька квартир із четвертого по перший поверх. До кого звернутися за відшкодуванням збитків чи хоча б по допомогу, люди не знають. Власники чотирьох затоплених квартир склали спільну заяву до поліції зі скаргою.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ