Підтримати нас

Українським військовим обіцяють краще харчування

09 серпня 2016 05:45
261
Поширити:

Відпрацюванню алгоритмів дій під час прийому та перевірки якості продуктів харчування, а також застосування штрафних санкцій до недобросовісних постачальників присвячувалися одноденні методичні збори з командирами військових частин та їхніми заступниками з тилу, що відбулися у Тилу ЗСУ.

Про це пише "Експрес".

До зборів залучалися також керівники структурних підрозділів Тилу Збройних Сил України, Генерального штабу Збройних Сил України, Міністерства оборони України та інших структур, залучених до організації харчування особового складу. Проведення цього заходу було зумовлено зниженням якості виконання договірних зобов’язань суб’єктами господарювання, зафіксованого останнім часом.

Як повідомив начальник Тилу Збройних Сил України полковник Іван Гаврилюк на рівні частин існують певні проблеми з контролем якості отримуваних послуг, зокрема з оформленням претензій у разі недостатньої їх якості.

«Під час практичної частини ми показали взірець алгоритму співпраці з постачальниками, а під час теоретичної – алгоритми дій на випадок необхідності оформлення претензій та відповіли на всі питання, що виникали в присутніх, - розповів він. - Окрім цього, кожен учасник зборів отримав цифровий носій з електронною версією зразків усіх документів по службі тилу».

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ