Підтримати нас

Україна вдячна Ліхтенштейну за допомогу нашим переселенцям, – Порошенко

Автор статті
10 червня 2018 07:35
728
Поширити:

Червоний Хрест, зокрема й за участю Ліхтенштейну, рятує життя людей на окупованих територіях.

Про це Президент Петро Порошенко заявив під час спілкування з представниками ЗМІ після зустрічі з принцом Князівства Ліхтенштейн Алоїзом, передає uatv.ua.

“Я мав можливість вчора й сьогодні особисто подякувати і Його світлості, й пані принцесі Софії за ту величезну роль, яку зараз відіграє Червоний Хрест у допомозі тимчасово переміщеним особам і в допомозі людям, які опинилися під російською окупацією внаслідок агресії Росії на сході нашої країни, внаслідок незаконної анексії Криму”, – сказав глава держави.

Він також розповів, що дружина принца, як очільниця організації Червоного Хреста цієї країни, зараз безпосередньо долучена до надання гуманітарної допомоги Україні.

Принц у свою чергу зазначив, що його держава в останні роки підтримувала різні проекти в Україні – як гуманітарні, так і проекти реформування.

“Це ми робили за допомогою державних засобів, а також за допомогою ліхтенштейнського Червоного Хреста”, – сказав він, зауваживши, що його дружина відвідала товариство Червоного Хреста в Україні

Спадкоємний принц також повідомив, що громадські організації Ліхтенштейну, які підтримують Україну, створили дитячий будинок у Львові, який він із дружиною також планують відвідати в рамках нинішнього візиту.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ