Підтримати нас

У Запоріжжі влада виділить кошти на реконструкцію житла для переселенців

08 серпня 2016 06:15
328
Поширити:

Запорізька влада виділить додаткові кошти на реконструкцію житла для вимушених переселенців.

Про це кореспонденту УНН розповіли в в прес-службі облдержадміністрації.

У зв'язку з тим, що кошторисна вартість капітального ремонту приміщення по вул. Шкільна (Войкова), 100 у смт. Новомиколаївка для забезпечення житлово-комунальних умов для внутрішньо переміщених осіб збільшилась, запорізькою владою запропоновано надати додаткове фінансування у розмірі 148,8 тис. грн.

"З метою створення сприятливого середовища для сталого соціально-економічного розвитку сільських територій внесено зміни до обласної цільової програми "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ" на 2015-2018 роки", йдеться у повідомленні ОДА.

Зважаючи на те, що у зв'язку із коригуванням проекту кошторисна вартість капітального ремонту збільшилась до 2688,353 тис. грн., передбачених в обласному бюджеті коштів наразі недостатньо для забезпечення співфінансування у розмірі 10% від його вартості. Саме для реалізації цієї мети запропоновано надати додаткове фінансування проекту реконструкції приміщення.

"У рамках додаткового компоненту для забезпечення житлово-комунальних умов для внутрішньо переміщених осіб плануються здійснити реконструкцію будівель у Приазовському та Новомиколаївському районах та створити додаткові місця для розміщення до 167 переселенців" - заявили в ОДА.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів