Підтримати нас

У Міському гуманітарному центрі по роботі з переселенцями відбувся «Новорічний переполох»

17 січня 2017 11:28
259
Поширити:

Напередодні Нового року за старим стилем,13 січня 2017, у приміщенні Міського гуманітарного центру по роботі із внутрішньо переміщеними особами відбулася святкова програма «Новорічний переполох».

Захід було підготовлено у рамках благодійної акції «Даруйте подарунки тим, кому вони дуже потрібні!»для дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб та їх батьків. 

«Новорічний переполох» підготовлено за участіпсихологів та соціальних працівників проекту «Активізація територіальної громади Херсона для подолання проблем внутрішньо переміщених осіб», що фінансується Європейським Союзом. А розважали дітей Дід Мороз та Снігуронька, клоун Тьома.

25 дітлахів отримали з чарівної торбини Діда Мороза м’які іграшки, які передали студенти громадської організації "Студентський волонтерський центр «Власний вибір»" ХДУ та небайдужі херсонці, долучившись до благодійної акції «Даруйте подарунки тим, кому вони дуже потрібні!».

По завершенню святкової програми кожна дитина отримала також і солодкий подарунок, що передали внутрішньо переміщені особи з Донецька для дітей, які проживають у Херсоні.

Джерело: сайт Херсонської міськради

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів