Підтримати нас

У чергу на фінансування житла стали більше тисячі переселенців

06 грудня 2017 14:21
265
Поширити:

За тиждень до черги на подання документів для участі в програмі "Доступне житло", за якою держава сплачує 50% вартості будівництва, записався 1201 переселенець.

За 1 робочий день вдається оформити 60-70 пакетів документів, повідомляє donbasssos.

Зареєструватися може кожен переселенець за умови, що він має реєстрацію ("прописку"). Також у переселенця або членів його сім'ї має бути відсутня житлова нерухомість на мирній території. Це підтверджується Витягом із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Середньомісячний грошовий дохід разом із доходом членів сім'ї не повинен перевищувати п'ятикратного розміру середньомісячної заробітної плати на 1 особу.

Щоб стати в чергу необхідно подати заяву про надання державної підтримки – на одинокого громадянина та на сім'ю, інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про наявність у власності житла; копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи та копії відповідних довідок членів сім'ї громадянина; акт технічного стану житла (якщо воно розташоване на території України, але зруйноване та не придатне для проживання у зв'язку з проведенням антитерористичної операції); довідку про реєстрацію місця проживання особи на кожного члена сім'ї, що видана виконавчим органом сільської, селищної, міської ради.

Стати в чергу можна у Фонді сприяння молодіжному житловому будівництву у регіоні проживання. Адресу та контакти можна знайти в Довіднику та на сайті регіональних управлінь Держмолодьжитла, а також за телефоном гарячої лінії фонду для звернень громадян – 0(44) 275 14 37 чи електронною поштою: fond@fhb.kiev.ua.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів