Підтримати нас

У Бериславському районі підтоплені ще 270 будинків

Vgoru
11 червня 2023 07:52
388
Поширити:

З підтоплених населених пунктів Бериславського району евакуювали 181 людину, з них 18 дітей та 4 маломобільні людини станом на ранок 11 червня.

Підтопленими залишаються  270 будинків, а також школи у селищі Калинівське та селі Бобровий Кут і дві помпові станції. Також підтоплене кладовище у селі Заповіт Калинівської територіальної громади.

Про це повідомляє начальник Бериславської РДА Володимир Літвінов.

За інформацією очільника, підтопленими населеними пунктами Бериславського району залишаються: села Тягинка, Одрадокам’янка, Бургунка; селище Калинівське, села Бобровий Кут, Краснолюбецьк, Заповіт, Новогреднєво, Мала Сейдеминуха і Благодатівка.

Рівень води в річці Інгулець становить 5 м 84 см, загальна величина підйому складає 6 м 11 см. За останню добу рівень стабільно знижується, величина спаду складає 54 см, повідомляє Володимир Літвінов.

Також є безперервний відтік води від житлових кварталів Тягинської територіальної громади.

Нагадаємо, підтопленими залишаються 32 населених пункти на правобережжі Херсонщини та 3 тисячі 784 оселі. На правобережжі евакуювали 2 тисячі 716 людей. Подолати наслідки теракту на Каховській ГЕС Херсонщині допомагають міжнародні організації, благодійні фонди, волонтери зі всієї України. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ