Підтримати нас

На Херсонщині внаслідок російської агресії загинули три людини

Vgoru
29 червня 2023 16:03
710
Поширити:

Сьогодні на Херсонщині внаслідок російської агресії загинуло троє жителів. 

Про це повідомляють джерела Медіаплатформи "Вгору".

Станом на 17:00 постраждало сім людей: троє — загинуло, двоє — госпіталізовані та двом надано амбулаторну допомогу лікарів.

У Херсоні відомо про влучання у будинок по вулиці Перекопській, за попередньою інформацією, загинуло двоє жителів. Також окупанти обстріляли пункт видачі гуманітарної допомоги, поранені двоє людей.

Сьогодні ми писали, що близько 13:00 російські військові артилерією обстріляли Херсон. Унаслідок ударів загинуло дві жінки. Чоловіків, 34 та 51 років, забрали до лікарні з опіками кінцівок та обличчя.  Один із снарядів влучив в приватну господарчу споруду, де виникла пожежа. Майже три години рятувальники ліквідовували пожежу, площею 200 кв.м.

Російська армія сьогодні зранку обстріляла Білозерську громаду. Через обстріл загинула 71-річна жінка. Лікарям, які прибули на місце, залишилося констатувати смерть – поранення виявилися несумісні з життям. Також постраждав 20-річний хлопець. У нього контузія та поранення обличчя. Ще одна 74-річна жінка отримала поранення. У стані середньої тяжкості її ушпиталили.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів