Підтримати нас

Окупанти обстріляли Білозерку сьогодні зранку. Загинула пенсіонерка

Vgoru
29 червня 2023 07:17
419
Поширити:

Російська армія сьогодні зранку, 29 червня, обстріляла Білозерську громаду Херсонської області. Через обстріл Білозерки загинула 71-річна жінка. Олешківська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. 

За уточненнями Херсонської ОДА, лікарям, які прибули на місце, залишилося констатувати смерть — поранення виявилися несумісні з життям.

Також постраждав 20-річний хлопець. У нього контузія та поранення обличчя. Ще одна 74-річна жінка отримала поранення. У стані середньої тяжкості її ушпиталили.

У Білозерці внаслідок ворожих ударів пошкоджено щонайменше дванадцять житлових будинків, повідомляють в адміністрації.

Нагадаємо, за минулу добу, 28 червня, росіяни обстріляли правобережжя Херсонщини 64 рази. Вони випустили 342 снаряди з мінометів, артилерії, танків, «Градів» та  БПЛА. Через це три людини дістали поранення.

Учора під ворожий удар потрапили Херсон та передмістя. Біля селища Комишани через обстріл окупантів на полі вигоріло 10 га врожаю ячменя. У селищі Антонівка російські військові влучили в будинки на 9 вулицях. Також поранені 36-річнийк чоловік та жінки віком 81 та 60 років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ