Підтримати нас

СБУ завадила фсб організувати в Україні постановчі «акції протесту» до Дня Незалежності

Vgoru
Автор статті
24 серпня 2022 09:07
980
Поширити:

Служба безпеки України запобігла планам російських спецслужб використати родичів українських військових для загострення суспільно-політичної ситуації в Київській, Житомирській і Полтавській областях напередодні Дня Незалежності України.

Про це повідомили у телеграм-каналі української спецслужби. 

“Організаторами псевдоакцій мали стати колишні учасники го “журналісти стремоусова”. За задумом ворожих спецслужб, «мітингувальники» мали активно критикувати та засуджувати військове командування України, а організатори планували відзняти це на відео. Вони прагнули створити «потрібний контент» для російських пропагандистів та максимально поширити його в мережі та через псевдозмі”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що наразі їхній “лідер” кирило стремоусов виконує обов'язки «заступника окупаційної військово-цивільної адміністрації» в Херсоні. Останнім часом колаборант займався поширенням пропаганди про «провал контрнаступу ЗСУ» та «цілісність Антонівського мосту», але все ж був змушений визнати закриття транспортної артерії Херсона, звинувативши в усьому «американських профі, а не українських нацистів».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ