Підтримати нас

Правоохоронці розслідують вбивство людини, останки якої виявили в одному із сіл на Херсонщині

22 жовтня 2024 11:17
159
Поширити:
Фото зі сторінки поліції

Неподалік села Солдатське Херсонського району виявили останки обгорілого скелета людини. На його черепі є пошкодження, схоже на вогнепальне поранення. 

Про це повідомляє СУ ГУНП Херсонщини.

Відділ розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління ГУ Національної поліції в Херсонській області збирає інформацію про цей злочин.

Зазначається, що останки знайшли 28 листопада 2022 року під час розмінування.

Правоохоронці здійснюють збір доказів, встановлення особи потерпілого та його родичів, шукають свідків та просять надавати будь-яку відому інформацію про цю подію за посиланням ТУТ.

  • Правоохоронці розслідують вбивство військовими РФ двох людей у Херсоні. За інформацією, яку поліції надав свідок, двоє цивільних та військові РФ сварились. У результаті чого, останні застосували вогнепальну зброю
  • .Поліція Херсона збирає інформацію про незаконне утримання військовими РФ місцевих жителів у підвалі. Зазначають, що людей утримували на території ГУНП в Херсонській області за адресою: м. Херсон, вул. Лютеранська, 4.
  • Поліція Херсона збирає докази незаконного утримання місцевих жителів в будівлі ізолятора тимчасового тримання № 1 ГУНП та просить повідомити будь-яку відому інформацію пов’язану з цим злочином.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів