Підтримати нас

Правоохоронці розслідують вбивство військовими РФ двох людей у Херсоні

21 жовтня 2024 11:30
124
Поширити:
Фото: Національна поліція

У відділі розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління ГУ Національної поліції в Херсонській області збирають інформацію про розстріл окупаційними військами чоловіка та жінки у парку «Дубки» в Херсоні 19 травня 2022 року.

Про це повідомляють на сторінці відділу в телеграмі.

Зазначається, що наразі поліціянти не встановили ким були вбиті чоловік та жінка. 

За інформацією, яку поліції надав свідок, двоє цивільних та військові РФ сварились. У результаті чого, останні застосували вогнепальну зброю.

Правоохоронці шукають свідків та просять надавати інформацію за посиланням ТУТ.

  • Поліція Херсона збирає інформацію про незаконне утримання військовими РФ місцевих жителів у підвалі. Зазначають, що людей утримували на території ГУНП в Херсонській області за адресою: м. Херсон, вул. Лютеранська, 4.
  • Поліція Херсона збирає докази незаконного утримання місцевих жителів в будівлі ізолятора тимчасового тримання № 1 ГУНП та просить повідомити будь-яку відому інформацію пов’язану з цим злочином.
  • Поліція Херсонщини розслідує незаконне затримання та утримання військовими РФ місцевих жителів у селищі Чаплинка.
  • Правоохоронці розслідують вбивство жителя Херсонщини російськими військовими. Зазначається, що зранку 15 березня 2022 року військові РФ у селі Чорнобаївка Херсонської області, поблизу стели “Літак” Міжнародного аеропорту Херсон, розстріляли з вогнепальної зброї чоловіка віком близько 50 років.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів