Підтримати нас

Повідомили про підозру херсонцю: допомагав перекидати російське озброєння та сприяв вивезенню зерна залізницею

Vgoru
Автор статті
18 липня 2023 13:13
472
Поширити:

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру в пособництві державі-агресору мешканцю Херсона. Чоловік організовував роботу залізничної інфраструктури для перекидання російської військової техніки, озброєння та боєприпасів. Сприяв вивезенню зерна з Херсонщини.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

За даними слідства, у червні 2022 року підозрюваний під час тимчасової окупації обласного центру пішов на співпрацю з ворогом та став «первым заместителем директора» в незаконно створеному окупантами «ГУП «Херсонская железная дорога».

“На окупаційній посаді він здійснював підбір кадрів, проводив інвентаризацію майна підприємства, організовував відновлювальні роботи залізничних колій”, – йдеться в дописі.

Дмитро Плетенчук під час прямого ефіру Медіаплатформи “Вгору” розповів чи змінилася фронтова логістика внаслідок підриву Кримського мосту.

У середу, 19 липня, у Херсонському міському суді розпочнеться підготовче судове засідання в справі трьох працівників Херсонської обласної інфекційної лікарні: Сергія Панкратова, Михайла Набатова та Ганни Набатової.

Колишньому поліціянту заочно повідомили про підозру в колабораційній діяльності. Він обійняв посаду при окупантах у Голопристанській поліції. Йому загрожує позбавлення волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ