Підтримати нас

Чи змінилася фронтова логістика внаслідок підриву Кримського мосту

Vgoru
Автор статті
18 липня 2023 12:38
627
Поширити:

Якщо розбиратися детально, то залізничне сполучення не пошкоджене, тобто логістика, яка є основною як для армії, так і для великих підприємств, продовжує функціонувати.

Про це розповів під час прямого ефіру Медіаплатформи “Вгору” речник Військово-Морських Сил Збройних Сил України капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук.

Також цілим залишилося основне полотно автосполучення.

“Під час презентації мосту, так званому президенту, так званої Російської Федерації вказували, що саме ця частина мосту є допоміжною, тобто основне полотно автосполучення так само залишається цілим”.

За словами Дмитра Плетенчука з погляду військової доцільності, українській стороні немає сенсу завдавати вогневе ураження по цьому об'єкту, тому що це не зменшить кількості постачання озброєння, адже є коридор суходолом через тимчасово окуповані території.

“Звісно, що з Криму багато тягнуть на фронт, проте, як ми бачимо, фронтова логістика не пошкоджена”.

Також він додав, що сенс у подібному ураженні є тоді, коли українські військові дійдуть до тимчасово окупованого півострова.

“Завдавати таке вогневе ураження має сенс, коли ти вже підійшов до Криму й тобі треба відрізати ворожу логістику”.

Під час прямого ефіру Медіаплатформи “Вгору” Дмитро Плетенчук розповів, чому Росії було вигідно підірвати Кримський міст.

Нагадуємо, що СБУ пообіцяла розкрити деталі атаки на Керченський міст, але після перемоги України у війні проти РФ. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ