Підтримати нас

Після Перемоги: СБУ пообіцяла розкрити деталі атаки на Керченський міст

Vgoru
Автор статті
17 липня 2023 09:57
707
Поширити:

Уночі, 17 липня, сталася атака на Керченський міст. Як повідомляють українські ЗМІ з посиланням на джерела, це є спецоперацією Служби безпеки України та Військово-морських сил. СБУ пообіцяла розкрити деталі атаки на Керченський міст, але після перемоги України у війні проти РФ. 

Про це йдеться в коментарі речника СБУ Артема Дехтяренка, повідомляє Укрінформ.

«Зважаючи на численні запити ЗМІ щодо чергового інциденту на Кримському мосту, повідомляємо, що всі деталі щодо організації «бавовни» Служба безпеки України обов’язково розкриє після нашої Перемоги. Поки ж ми із цікавістю спостерігаємо, як один із символів путінського режиму вкотре не витримав воєнного навантаження», – йдеться в повідомленні речника.

Водночас у Службі безпеки нагадали, що в одному з інтерв’ю голова СБУ Василь Малюк заявляв, що норми міжнародного права, аналіз оперативної ситуації та традиції ведення війни дозволяють перерізати логістичні шляхи ворога. Кримський міст на сьогодні є одним із транспортних коридорів воєнних постачань для російської армії.

Після нічної атаки на Керченський міст утворилася величезна черга з машин із боку окупованого півострова. Також зупинено роботу поромної переправи між окупованим Кримом та Краснодарським краєм РФ, тимчасово зупинено рух поїздів по мосту.

Нагадаємо, на тимчасово окупованому лівому березі Херсонської області колаборанти в Скадовському та Генічеському районах ходять з охоронцями, бо переживають за своє життя та життя своїх сімей. 

Також російські загарбники почали випускати клон місцевої газети «Каховська зоря», яка раніше виходила в Каховському районі. До того ж у червні 2023 року після семимісячної перерви вони відновили випуск пропагандистської газети «Наша Каховка».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ