Підтримати нас

Постраждалі внаслідок теракту на Каховській ГЕС можуть отримати грошову допомогу від благодійників

Vgoru
Автор статті
14 червня 2023 07:20
540
Поширити:

Мешканці Херсонщини, які постраждали через підрив Каховської ГЕС, можуть отримати грошову допомогу від благодійних організацій.

Про це інформує Херсонська ОДА.

Громадська організація “Центр соціального партнерства “Перспектива”, за фінансової підтримки Mercy Corps, відкрили попередню реєстрацію на отримання багатоцільової грошової допомоги.

Заявку потрібно подати онлайн – за посиланням.

Якщо маєте питання, звертайтеся на “гарячу лінію” організації:

+380 98 07 07 646 або +380 93 365 54 25

Mercy Corps або Корпус Милосердя – це глобальна неурядова гуманітарна організація, яка допомагає людям під час економічної, екологічної, соціальної та політичної нестабільності.

Нагадаємо, ДСНС отримала від Азербайджану 20 тисяч літрів пального в межах гумдопомоги. Компанія SOCAR, за розпорядженням Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва, надала бензин для ліквідації наслідків техногенної катастрофи через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Херсонці, які вимушено проживають у Румунії в місті Констанца, зібрали та відправили гуманітарну допомогу до рідного міста для людей, які постраждали від затоплення через підрив Каховської ГЕС.

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) упродовж трьох місяців надаватиме фінансову допомогу українцям, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС. Кожне домогосподарство отримає 2 200 грн ($60) на людину протягом трьох місяців, загалом до п'яти осіб на домогосподарство в постраждалих районах.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ