Підтримати нас

Переселенців навчають робити керамічні вироби

15 грудня 2017 07:53
246
Поширити:

Усіх охочих переселенців працевлаштовують на роботу у керамічне підприємство в Слов'янську. Вони змінюють професії та з нуля навчаються ремеслу.

2014 року, коли бойовики окупували Слов'янськ, керамісти закрити виробництво. Після звільнення міста колектив почав відновлювати підприємство. На роботу беруть навіть без досвіду роботи, повідомляє vchasnoua.

"Ми звернулися в центр зайнятості, - розповідає юрист підприємства В'ячеслав Зіньковський. – Сказали, щоб надсилали до нас усіх переселенців і воїнів АТО. Ми можемо навчити будь-яку людину працювати. Всіх вчили, хоча до цього ні один переселенець не стикався з керамічною справою".

Зараз на керамічному підприємстві в Слов'янську трудиться 25 переселенців з Донецька, Єнакієвого, Горлівки і прифронтових сіл.

Найбільш ходова продукція - патріотична чашка в жовто-синьому кольорі з тризубом. Випускати її стали одразу після окупації Слов'янська і відновлення виробництва. Гроші, виручені від продажу, йдуть на допомогу іншим переселенцям та бійцям АТО.

 Гроші за кожну патріотичну чашку передають на потреби бійцям АТО

Гроші за кожну патріотичну чашку передають на потреби бійцям АТО.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів