Підтримати нас

Переселенок навчать вести мирні переговори

05 травня 2017 03:10
214
Поширити:

Для жінок ВПО проведуть три школи-тренінги, на яких навчать техніки вирішення конфліктів, цифровим технологіям та блогерству. Заняття відбудуться в рамках програми по відновленню миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу», яку розпочинає  «Фундація прав людини» у партнерстві з громадськими організаціями.

Нову правозахисну програму підтримали ГО із п’яти регіонів: Донецької області (Маріуполь), Луганської області (Сєвєродонецьк), Запорізької області (Запоріжжя), Закарпатської області (Ужгород) та Дніпропетровської області (Дніпро).

Громадська організація «Фундація прав людини» працює у віддалених регіонах України з 2001 року.

З 2014 року серед ключових напрямків роботи організації є захист прав жінок, з акцентом на інтересах внутрішньо переміщених осіб.

У 2015 році «Фундація прав людини» прийняла рішення про впровадження національної програми з соціально-економічного захисту внутрішньо переміщених жінок (ВПЖ).

У світлі цього завдання «Фундація прав людини» втілює проекти для внутрішньо переміщених жінок, які готові почати навчання в рамках даної ініціативи.

Мета проекту - посилення професіоналізму лідерів громадських організацій в онлайн правозахисті і блогерстві задля запобігання конфліктів та ведення мирних переговорів, а також посилення участі жінок у вирішенні конфліктів на місцевому рівні шляхом об'єднання лідерів в єдину блог платформу. Даний проект проходить за фінансової підтримки «Institut für Auslandsbeziehungen». Головний акцент проекту – виконання приписів ООН Резолюції 1325.

У рамках проекту на національному рівні планується провести три школи-тренінги на теми:

  • «Техніки вирішення конфліктів і миротворчість» (20-23 травня)
  • «Правозахист і цифрові технології» (25-28 травня)
  • «Як стати блогером?» (18-21 червня).

Ви можете взяти участь у запланованих заходах. Для цього ви маєте заповнити анкету встановленого зразка та надіслати за адресою: info@uhrf.org не пізніше 15 травня 2017, 14:00 годин рівно.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ