Підтримати нас

Переселенка з Криму створила театр у Львові

11 жовтня 2016 09:14
280
Поширити:

Професійний режисер Наталія Меньшикова з Криму створила у Львові аматорсько-професійний театр «Domus», який має об’єднати кримчан та львів’ян, аматорів та професійних митців.

Про це повідомляє Daily Lviv.

У Криму Наталі Меньшикова працювала режисером і мала свій театральний центр. Два роки тому вона змушена була залишити помешкання в Сімферополі і переїхати до Львова, де їй довелося починати все з початку. Коли жінка посилилася на Західній Україні, то постійно мріяла про створення власного театру.

«Театр – це колектив, це люди насамперед, які , як і ти, прагнуть створити щось добре. У квітні я зустрілась з нашим директором Денисом і ми вирішили спробувати. Краще спробувати, аніж жалкувати, що не спробували», − розповідає Наталія Меньшикова.

Культурно-мистецький центр імені Олександра Довженка пішов назустріч мисткині, і вже з середини серпня розпочалися репетиції професійно-аматорського театру «Domus».

Дебютом молодого театру стала вистава-притча «Уві сні та наяву» за творами Габріеля Гарсіа Маркеса та Анни Соколової. Спектакль розповідає про людей, які намагаються вирватися на волю із встановлених обмежень та борються за своє життя. Тема тісно переплітається із сьогоденням.

Колектив театру складається з семи осіб. У майбутньому митці планують об’єднати дитячий і дорослий театри, створити власний репертуар. Наразі вони працюють над двома новими виставами.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів