Підтримати нас

Переселенка створює унікальні картини з воску

23 січня 2018 05:04
254
Поширити:

Переселенка Ірина Зиник з міста Красний Луч Луганської області створює картини методом екнвастікі. Це техніка малювання, в якій головним речовиною для фарб є віск. За три роки Ірина організувала дві персональні виставки.

"Мені треба було щось придумати в подарунок на день народження своєї подруги. Часу - всього ніч. З звичайного поліетиленового пакету змалювала квіти. Оформила картину в рамку. Подруга була в захваті від подарунка. Тоді їх слова мене надихнули і зарядили енергією на подальшу творчість. Чотири роки я малювала картини на підлозі в кухні. Коли чоловік побачив мої перші роботи, то був приємно здивований результатом і похвалив мене", -розповідає Ірина, пише dnews.dn.ua.

За три роки Ірина організувала дві персональні виставки. Крім картин, вона робить ще й авторські ляльки. Їх жінка почала шити після переїзду в Черновці.

"Цю ідею я виношувала два роки. Ім'я своїм лялечкам придумала одразу - Тинки. Це в честь моєї дочки Христини, ми її так називаємо в сімейному колі. В голові намалювала образ своєї ляльки, що відрізняється від інших. Вона струнка, модельної зовнішності, а ось який вираз обличчя буде у неї, все ніяк не могла придумати. Чоловік порадив зробити ляльку без обличчя. Нехай це буде авторської задумкою. Зараз в моїй колекції 130 ляльок. Більше половини роз'їхалися по різних містах України, кілька навіть в Америку ", - каже Ірина.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів