Підтримати нас

Переселенець отримав Головний водний Оскар Європи

16 січня 2018 14:28
225
Поширити:

Переселенець зі Станиці Луганської 17-річний Денис Савченко отримав Головний Водний Оскар Європи. Його відеоробота "Тиса – ти саме життя" за результатами інтернет-голосування набрала найбільшу кількість голосів.

"Це перша перемога України в конкурсі, який організований міжнародною Комісією з захисту Дунаю", – розповів міністр екології України Остап Семерак. Повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

"Денис – хлопець з обмеженими фізичними можливостями, що, втім, не позбавляє його оптимізму та якоїсь особливої радості у ставленні до життя. Не дивлячись на систематичні медичні операції та труднощі з пересуванням, юнак активно займається спортом та мріє стати тренером-реабілітологом. Людина, яка сама потребує допомоги, стала на захист порятунку річки Дунай. Так Денис бачить свій внесок в розвиток країни", – розповів Остап Семерак.

У подарунок хлопець отримав дрон. Його планує використати для нових зйомок. Повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ