Підтримати нас

Обмінялися досвідом з допомоги переселенцям

Vgoru
09 вересня 2016 02:26
307
Поширити:

У Херсоні 6-9 вересня 2016 р. відбулась зустріч для представників НДО, що відповідають за зв’язки з громадськістю.

Проект, в рамках його проходить тренінг, реалізує медіаконсорціум із п’яти організацій: Фундація Томсон, міжнародний Інститут регіональної преси та інформації, Європейський центр журналістики, МEMO98 та Асоціація «Спільний простір».

Наталія Кузьма - експерт Міжнародного Інституту регіональної преси та інформації журналіст, спеціаліст із суспільної комунікації та альтернативної освіти навчала  учасників проводити ефективні інформаційні кампанії на захист інтересів  внутрішньо переміщених осіб. Впродовж навчання відбулась зустріч з місцевими успішними представниками громадських організацій та місцевими ЗМІ. Мета – обмін досвідом

На дискусію були запрошені: Олена Старюк – Херсонський обласний Фонд милосердя та здоров’я,  Анна Мартинюк – ІРЦ «Правовий простір»,  В’ячеслава Гусаков –  газета «Вгору» та Антон Єфанов  - Херсонський Міський Центр  Соціальних  служб для дітей сім’ї  та молоді.  Гості презентували свою діяльність та поділились досвідом  з особливостей роботи з різними видами ЗМІ. Представник ГО «Новий відлік» з Харкова розповів про програму допомоги внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО у започаткуванні і розвитку власного бізнесу. Громадські активісти з Крапівницького дали практичні поради для вчителів і батьків, які виховують дітей з родин вимушених переселенців. Про роботу з родинами вимушених переселенців також розповіли представники центре «Відкритий простір» з Херсону.

Учасники зустрічі побачили нові можливості для роботи та залучення ресурсів, домовились про спільні проекти, отримали нову інформацію по напряму роботи ГО в Україні.

Також представники громадських організацій зустрілися з херсонськими журналістами. Під час цієї зустрічі йшлося про специфіку висвітлення у ЗМІ роботи громадських організацій і зокрема – проблем, які виникають у вимушених переселенців та під час спілкування з ними.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів