Підтримати нас

Начальник ГУР МО: менше 30% людей готові голосувати на незаконних виборах 

Вгору
Автор статті
16 березня 2024 20:30
181
Поширити:
Фото: Укрінформ

В ефірі “Єдині новини”, опублікованого на сторінці “Ми Україна”, начальник ГУР МО Кирило Буданов розповів, що за статистикою Національної гвардії РФ менше ніж 30% людей на окупованих територіях готові йти голосувати на незаконних виборах президента РФ. 

За його словами, в статистиці є дані з окупованих територій Донецька, Луганська, Криму, Запорізької області та лівобережжя Херсонщини. 

“Найнижчий показник на окупованій Херсонщині, а найбільший – в Донецькій області”, – додає Буданов. 
  • Житель окупованого Каховського району Херсонської області розповів, що місцеві любителі росіян разом з озброєними військовими ходили по дворах та давали список кандидатів для голосування за президента РФ.
  • Керівництво міноборони РФ дозволило своїм військовослужбовцям голосувати, не зʼявляючись на “виборчих дільницях”.
  • Раніше журналісти Медіаплатформи “Вгору” розповіли, що на різних телеграм-каналах, зокрема пропагандистського видання “Таврія” і окупаційної адміністрації області, опублікували близько 20 відеороликів. У них прихильники російського вторгнення агітують жителів окупованої Херсонщини проголосувати на незаконних виборах.
  • У захопленому РФ Генічеську Херсонської області російські окупанти обходять оселі місцевих жителів змушують людей голосувати на незаконних виборах. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ