Підтримати нас

Фальсифікація результатів: окупаційна влада дозволила своїм військовим голосувати без документів

Вгору
Автор статті
15 березня 2024 17:53
176
Поширити:
Фото: ГУР

Керівництво міноборони РФ дозволило своїм військовослужбовцям голосувати, не зʼявляючись на «виборчих дільницях». Так «виборчим комісіям» легше фальсифікувати результати.

Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що також для підтвердження особи їм не потрібні паспорт чи військовий квиток, достатньо копії документів.

За даними розвідки, до виборців планують додати також і тих військових, які нещодавно загинули, зникли безвісти або потрапили в полон.

“Очевидно, що в такий спосіб російські «виборчі комісії» намагатимуться збільшити кількість виборців Путіна”, – йдеться в повідомленні.

  • Росія встановила на окупованих територіях України воєнний стан і попри це проводить нелегітимні вибори президента РФ. З 27 по 29 лютого голосував один округ, а з 1 по 3 березня – інший. Дострокове голосування на окупованих територіях триватиме до 17 березня.
  • Незаконна влада змушувала брати участь у виборах людей на окупованих територіях як із російським, так і з українським паспортом. Окрім цього, голосують російські військові.
  • Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець повідомив про те, що проведення незаконних виборів на окупованих територіях всупереч Конституції та законодавства України вкотре демонструє зневагу до міжнародної демократичної спільноти та викриває спроби РФ легалізувати окупаційну «владу».
  • Британська розвідка зазначала, що імовірно, що окупаційна влада на окупованих територіях заявить про високу явку виборців із переважною підтримкою Путіна.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ