Підтримати нас

На Вінниччині викрили псевдопереселенців

07 березня 2017 10:15
613
Поширити:

На Вінниччині прикордонники людей, які отримували соцвиплати як внутрішньо переміщені осіби, але продовжували проживати на неконтрольованій території.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Низку внутрішньо переміщених осіб, які отримували соцвиплати та продовжували проживати на неконтрольованій території, викрили співробітники Держприкордонслужби на Вінниччині. Інформацію про можливе правопорушення здобули оперативники Південного регіонального управління відомства. Під час перевірочних заходів було встановлено, що 9 громадян України, які перебувають у статусі внутрішньо переміщених осіб та зареєстровані в управлінні соціального захисту населення на підконтрольній Україні території, отримують соціальні виплати, а самі при цьому фактично не проживають на території, де взяті на облік», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що насправді ці особи мешкали на території непідконтрольних районів в Донецькій та Луганській областях.

Про виявлене правопорушення було проінформовано представників управління соціального захисту населення при Ямпільській районній держадміністрації в Вінницькій області.

За висновками комісії щодо цих осіб було прийняте правове рішення щодо позбавлення їх соціальних виплат. Також порушників знято з обліку як внутрішньо переміщених.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ