Підтримати нас

На Херсонщині армія РФ створила потужну систему оборонних рубежів. ГУР про ситуацію на фронті

Vgoru
Автор статті
10 вересня 2023 14:20
2,232
Поширити:

Російські військові в Херсонській та Запорізькій областях створили потужну систему оборонних рубежів – це 2-3 лінії окопів. 

Про це повідомляє УНН, зі слів представника ГУР МО України Вадима Скібіцького на щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES).

«Боротьба триває, наші цілі зрозумілі – всі наші тимчасово окуповані території повинні бути звільнені й ми повинні вийти до наших державних кордонів загально визнаних міжнародною спільнотою. Це не легко. Росіяни готувалися. По суті в Херсонській та Запорізькій областях створена потужна система оборонних рубежів – це 2-3 лінії окопів. Це суцільне мінне поле, це велика насиченість артилерією, це можливість застосування оперативно-тактичної авіації для завдання втрат, але ми розуміємо, що задача буде виконана», – розповів Скібіцький.

Раніше Гуменюк повідомляла, що армія РФ перекидає свої резерви з окупованого Криму на території Херсонської та Запорізької областей.

Нагадуємо, що у зведенні Генерального штабу ЗСУ вперше визнали, що українські військові утримують позиції на лівому березі Дніпра на Херсонщині.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ