Підтримати нас

Музика, що об’єднує серця людей

29 січня 2016 04:00
578
Поширити:

Минулої суботи у Палаці молоді та студентів виступили відомі українські рок-гурти  “Друже музико” та “Тінь сонця” з волонтерського мистецького об'єднання “Музичний батальйон”. Концерт був безкоштовний. Своїми піснями артисти вітали херсонців із Днем Соборності України.

Незважаючи на страшенний холод та карантин, на святковий концерт прийшло багато молоді, дітлахів та їх батьків. Майже усі глядячі та слухачі –  із патріотичними жовто-блакитними пов’язками, зустріли рок-гурти гучними: “Слава Україні! Героям слава!" та гарячими оплесками.

Об’єднання “Музичний батальйон” було створене зовсім недавно, та за короткий час музиканти встигли дати більше десятка концертів у військових частинах та навчальних закладах. Хлопці неодноразово співали свої пісні на передовій, разом із бійцями, а тепер привезли їх і до нашого міста.  

Першим виступив гурт “Друже музико” з Одеси, що вже встиг підкорити усіх патріотів своєю піснею “Українські отамани”. Мабуть, у кожного з херсонців, присутніх того вечора, залишаться у пам’яті приємні спогади про харизматичний виступ музикантів.

А гурт “Тінь сонця” взагалі  запропонував глядачам зігрітися танцями.  Херсонці танцювали та співали разом із музиками пісні-вітання з самої столиці, міста Києва про наших воїнів та їх відвагу, нашу країну та таку довгоочікувану перемогу.

За словами командира “Музбату” Василя Панченка, більшість їх концертів проходять на передовій, а не в мирних містах. Він також закликає усіх митців та артистів долучатися до поїздок із концертами на Схід країни:  “Наші захисники надзвичайно потребують духовної та мистецької підтримки”.

А від херсонців щира подяка організаторам – Творчому об'єднанню “Музбат” та благодійному фонду “Святої покрови” за цей незабутній суботній вечір. За те, що познайомили нас з такими авторами та співаками. За музику, пісні, патріотизм, що надихають та об’єднують серця людей.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів