Підтримати нас

Можливості розвитку для ВПО й усіх, хто постраждав від конфлікту на сході

Автор статті
19 червня 2017 12:01
643
Поширити:

Конфлікт на сході України триває. Тим, хто залишив постійне місце проживання, змінив звичні життєві обставини, доводиться долати немало внутрішніх суперечностей та боротися з цілком реальними життєвими обставинами.

Ресурсний Центр ГУРТ склав добірку можливостей для переселенців та усіх тих, хто постраждав від конфлікту на сході нашої країни.

Європейська політика сусідства приймає пропозиції на отримання грантів з метою сприяння зайнятості та активної участі молоді в житті суспільства і економіки, шляхом розвитку навичок, необхідних на ринку праці і підтримуючи їх у становленні лідерів і підприємців, полегшуючи пошук нових професійних можливостей. Дедлайн - 11 липня 2017 року.

Детальніше – тут.

КримСОС і Агентство ООН у справах біженців продовжують грантову програму для допомогти волонтерським ініціативам переселенцівв самостійному вирішенні їх проблем, захисту їх прав і свобод. Дедлайн - 15 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам ВПО» продовжує набір бажаючих жінок з числа ВПО на безкоштовне навчання з англійської мови. Навчання проводиться в «Інтеграційному центрі для ВПО та місцевої громади».

Детальніше – тут.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ