Підтримати нас

МінТОТ до Дня Незалежності запустило Всеукраїнську інформкампанію "Посада: простий українець"

Автор статті
16 серпня 2018 15:04
710
Поширити:

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) до Дня Незалежності запустило Всеукраїнську інформаційну кампанію "Посада: простий українець".

Про це пише Interfax-Україна.

"Напередодні Дня Незалежності Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) ініціювало Всеукраїнську інформаційну кампанію "Посада: простий українець", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Головна мета кампанії - надати можливість усім громадянам привітати один одного з Днем Незалежності за допомогою спеціально створеного сайта-конструктора, а також посилити конструктивний діалог між українцями.

"Кампанія об'єднує простих українців з різних куточків України будь-якого віку, представників різних професій, соціальних груп, мовної, етнічної та релігійної приналежності. За задумом організаторів акція має бути приводом поділитися щирими привітаннями, посмішками і вірою в успішне майбутнє України, яке починається з кожного громадянина", - зазначають у МінТОТ.

Згідно з повідомленням, у рамках кампанії частину поздоровлень також розміщуватимуть на білбордах, поїздах "Інтерсіті", міжміських електричках у всіх областях України, а також у Київському і Харківському метрополітенах.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ